Да подкрепим Акция „Жълти стотинки“

Популярността й вече надхвърля границите на столицата и големите градове. Вече 8 години със средства, събирани от тази акция, се изграждат детски площадки, купува се апаратура, в това число и животоподдържаща, за специализирани детски болници и отделения, даряват се предмети и мебели за подобряване условията на болничен престой на децата. Нейният надслов ‘’Деца помагат на деца’’ е познат в много училища и броят на участниците в нейните прояви расте всяка година.
Да се помогне на по-слабия е признак на цивилизованост и благородство. А когато това се прави от деца – това е доказателство за хуманност в най-чисто и възвишено измерение. Тази щедрост дарява щастие и на този, който дава, и на този, който получава. Нека не забравяме за нея нито ден от годината и дадем според възможностите си нашия принос, за да бъде тя винаги жива!
Обръщам се към всички родители с призив да подкрепят децата, участници в Акция ‘’Жълти стотинки’’! Най-добрият начин за това е да се направи дарение. Знайте, че няма изискване за размера на сумата. Всяко участие в акцията увеличава общия фонд , събран от децата, и ще позволи реализирането на един по-голям проект. Станете приятел на акцията!
Начините за това са много. Ако имате фирмен сайт, отделете за определен период от време един банер за популяризиране на инициативата с адреса на сайта www.stotinkite.com. Акцията е целогодишна, но най-ценна е подкрепата в месеците преди предаване на средствата, което се извършва на 1 юни и 6 декември всяка година. Мобилизирайте вашите служители като поставите на видно място в офиса кутийки за събиране на жълти стотинки и ги приканете да ги използват . Обърнете се към вашите доставчици и клиенти просто с фразата ‘’ Подкрепете Акция Жълти стотинки ‘’, с препратка към сайта на Акцията. Тази фраза няма да отнеме много място във вашата електронна кореспонденция или фирмена реклама, но може би ще отвори нови врати за щедростта, съпричастността и милосърдието.
Станете официален патньор на Акцията. Тази година във Франция това е веригата Агенции за недвижимо имущество Ги Оке. Събраните жълти монети ще се предават в 400 офиса на веригата в цялата страна. Ако и вие имате подобно териториално разгръщане, поставете го в услуга на една благородна кауза. Това е инициатива, в която можете да добавите популярност за бизнеса си, а помощта за децата по предаване на средствата е огромна.
Изключително ценно е организирането в полза на Акцията на представления, концерти, спортни срещи, лотарии, Гала-вечери. Ако професията ви го позволява и имате желание за участие, потърсете контакт с организаторите на Акцията на адрес имейл: info@stotinkite.com
А вие деца, бъдете все така наша гордост, носете чистотата и обичта в сърцата си и никога, никога не бъдете безразлични! Към историята, към новата идея, към чуждата болка или към чуждото щастие, към възрастния човек до вас или към непознатото болно дете далече от вас. Защото тя, приказката за болното дете, все още се пише и очаква своите нови принцове и принцеси, супер герои и героини.
Не сте ли я чели? Тя е тук (връзка към сайта) и ви очаква.

Полина Маркова

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>