Русе 2009

До
Сдружение клуб МСН

Скъпи приятели,
Ротари клуб – Русе
Ротари клуб „Дунав” – Русе
и клубът на ротарианските съпруги INNERWHEEL CLUB RUSE
Приветстват Вашата идея за акция „Жълти стотинки” и биха желали да я подкрепят и развият в гр.Русе, като стартират кампания „Жълти стотинки” на 01.10.2008 година. Набраните в ДСК-Русе по специална сметка на Ротари клуб Русе средства, ще бъдат използвани целево за обзавеждане на детски кът във II-ро детско отделение при Окръжна болница – Русе. Така чрез акция „Жълти стотинки”, деца ще помагат на деца, за да могат да стоплят сърцата им по време на тяхното лечение.
Акцията ще се проведе на два етапа с детски тържества на 06.12.2008 и 01.06.2009.
Благодарим Ви, че ни запознахте с идеята си. Ще се радваме на вашата морална подкрепа.

С приятелски поздрав:
Президент INNERWHEEL RUSE
Велислава Гочкова

Нов детски кът за игра във второ отделение на Русенската МБАЛ, направен със събраните средства от Акция “Жълти стотинки” от русенските деца

 

2008 г.

INNER WHEEL клуб Русе

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ ОТ СДРУЖЕНИЕ „ КЛУБ МСН”,

Ротари клуб Русе, и клубът на ротарианските съпруги -INNER WHEEL клуб Русе приветстваме Вашата идея за акция „ Жълти стотинки” и желаем да я осъществим и в нашия град.

Кампанията в Русе ще се реализира под патронажа на г-н Божидар Йотов – кмет на община Русе.

Придържайки се към мотото „ Деца помагат на деца” бихме искали да спечелим децата на града ни за каузата на акция „ Жълти стотинки”, а именно заедно да съберем средства за обзавеждането на детски кът за игра във Второ детско отделение на русенската МБАЛ.

Условията, в които растат нашите деца вълнуват русенските ротарианци и вярваме, че с тази акция ще направим престоя на болните деца в русенската болница по-лек и интересен.

Стартът на кампанията е на 01.11.2008г., а на 06.12.2008г. – Ден на „Св.Николай Чудотворец” с празничен детски концерт в Пленарна зала в община Русе от 11.00ч. ще се отбележи финалът.

Партньор в акцията ни е Банка ДСК- Русе . Събраните средства могат да се внасят във всички клонове на Банка ДСК – Русе по сметка: 16299033 BIC STSABGSF IBAN BG79STSA93000016299033 от 1 до 5 декември 2008г.

Благодарим Ви, че ни запознахте с идеята си. Вярваме че ще направим нещо добро и полезно за трудните моменти от живота на децата ни.

С уважение,
Велислава Гочкова
Президент на INNER WHEEL клуб Русе

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>